Home > Info-artikelen > Micellen in voedingssupplementen: Nieuwste trend in gezondheid
micellen in wateroplosbare supplementen

Micellen in voedingssupplementen: Nieuwste trend in gezondheid

micellen in voedingssupplementen

Als het gaat om voedingssupplementen, zijn er meer opties dan ooit tevoren. Of je nu wat extra energie nodig hebt, je immuunsysteem wilt ondersteunen of het uithoudingsvermogen wilt verbeteren, er is een supplement dat daarbij kan helpen. Een ingrediënt dat steeds vaker voorkomt in moderne voedingssupplementen is Micellen.

Maar wat zijn Micellen?

Micellen zijn kleine, bolvormige clusters van vetmoleculen die voorkomen in speciale voedingssupplementen en in de natuurlijke spijsvertering van het lichaam. Tijdens de spijsvertering binden de vetdeeltjes zich aan de micellen en worden ze in ons lichaam opgenomen. Dit maakt belangrijke voedingsstoffen wateroplosbaar, waardoor geavanceerde opname van essentiële voedingsstoffen mogelijk wordt.


Voedingssupplementen met Micellen bieden talloze voordelen

Hieronder hebben we zes belangrijke voordelen opgesomd:

Snellere opname

Supplementen met Micellen worden snel opgenomen door het lichaam, wat betekent dat je sneller de vruchten kunt plukken van je inspanningen. Je hoeft niet te wachten tot de voedingsstoffen uit je maaltijden worden omgezet in energie.

Effectiever

Doordat de vetdeeltjes in Micellen gelijkmatig verdeeld zijn, kunnen ze zich gemakkelijk binden aan essentiële voedingsstoffen. Dit maakt de efficiëntie van de voedingssupplementen aanzienlijk groter. Het levert uiteindelijk meer voordelen en resultaten op.

Minder waste

Met traditionele voedingssupplementen heeft het lichaam moeite om de voedingsstoffen op te nemen en worden veel van de stoffen niet geabsorbeerd en uitgescheiden als afvalstoffen. Met micellen worden deze belangrijke componenten efficiënt opgenomen, wat resulteert in een veel effectiever product.

Behaal je doelen

Vanwege de efficiëntere opname van essentiële voedingsstoffen, kun je de micronutriënten beter absorberen, waardoor jij je doelen sneller bereikt. Wat je (gezondheids)doelen ook zijn!

Makkelijk in gebruik

Het gebruik van voedingssupplementen met Micellen is makkelijk. Je hoeft geen grote hoeveelheden te consumeren om de voedingsstoffen die je nodig hebt binnen te krijgen, waardoor de ervaring over het algemeen aangenamer wordt. Doordat de stoffen wateroplosbaar zijn gemaakt, kunnen ze in je drankje of voedsel gedruppeld worden voor directe inname.

Exact doseren

Supplementen met micellen kunnen exact gedoseerd (gedruppeld) worden. Hierdoor zijn de producten geschikt voor ieder dieet en voor iedere gebruiker, jong of oud.


Voedingssupplementen met micellen zijn wat jij zoekt

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat helpt om je sportieve (gezondheids)doelen op de krachtigste, beste manier te ondersteunen, dan zijn voedingssupplementen met Micellen wellicht wat je zoekt. Ze bieden snellere opname, verhoogde efficiëntie, minder waste en een algemeen betere kans op het behalen van je doelen. Vergeet niet om bij aankoop goed te letten op de samenstelling, kwaliteit en dosering.

Uni Swiss biedt een breed scala aan wateroplosbare voedingssupplementen met de laatste Micellentechnologie. Probeer en ervaar zelf het verschil!

→ Bekijk al onze voedingssupplementen met micellen

Terug naar overzicht