Disclaimer

Bij Uni Swiss zetten we ons in voor het bieden van hoogwaardige, natuurlijke supplementen en gezondheidsproducten die bijdragen aan jouw welzijn en levenskwaliteit. We begrijpen dat de gezondheid van elke persoon uniek is, en daarom streven we ernaar om je te voorzien van alle nodige informatie om weloverwogen keuzes te maken over de producten die het beste bij jouw persoonlijke behoeften passen.

We moedigen je aan om onderstaande disclaimer zorgvuldig door te lezen. Deze is bedoeld om duidelijkheid te verschaffen over de aard van de informatie en producten die we aanbieden. Het is ons doel om transparantie en vertrouwen te bevorderen, zodat je je bij ons volkomen veilig en geïnformeerd voelt. Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw gezondheid en tevredenheid zijn onze prioriteit.

  • Medische Claims en Professioneel Advies: Uni Swiss distantieert zich van elke mogelijke medische claim met betrekking tot CBD olie, CBD-producten, supplementen, vitamines, of andere producten die op onze webshop worden aangeboden. Onze producten zijn niet bedoeld om ziektes, kwalen of gebreken te behandelen, diagnosticeren, genezen of voorkomen. Het is cruciaal om altijd het advies van je dokter, behandelend arts of specialist op te volgen voordat je begint met het gebruik van supplementen of vitamines. Bij ziekte, klachten, of aandoeningen is het altijd raadzaam om contact op te nemen met je dokter of behandelend arts.
  • Verantwoordelijkheid bij Gebruik: De informatie die wij verstrekken is bedoeld voor geïnteresseerden en personen die onze producten als zelfmedicatie of als aanvulling op hun voeding gebruiken of overwegen te gaan gebruiken. Het gebruik van onze producten blijft te allen tijde een persoonlijke keuze. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het melden van eventuele bijwerkingen aan een gezondheidsprofessional en het onmiddellijk staken van het gebruik bij negatieve reacties.
  • Waarschuwing voor Interacties: We adviseren gebruikers om zich bewust te zijn van mogelijke interacties tussen onze supplementen, vitamines en hun huidige medicatie of medische toestand. Overleg met een gezondheidsprofessional over deze interacties is essentieel voordat met het gebruik van onze producten wordt begonnen.
  • Productauthenticiteit en -veiligheid: Klanten dienen ervoor te zorgen dat zij authentieke producten aankopen en de aanbevelingen voor veilige opslag en gebruik volgen. Onze producten, inclusief supplementen en vitamines, worden verkocht als aanvulling op de voeding en niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
  • Wijzigingen in Productinformatie: Productinformatie, inclusief ingrediënten en aanbevolen gebruik, kan onderhevig zijn aan wijzigingen. De meest actuele informatie staat op de verpakking of in de bijgeleverde documentatie. Eventuele gezondheidsclaims met betrekking tot onze natuurlijke supplementen zijn goedgekeurd door de EFSA (European Food Safety Authority) of zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.
  • Disclaimer over Getuigenissen: Getuigenissen of klantenreviews op onze website weerspiegelen de persoonlijke ervaringen van individuele klanten. Deze ervaringen zijn niet typisch en resultaten kunnen variëren. Deze getuigenissen vormen geen garantie voor de resultaten die andere klanten kunnen ervaren.
  • Juridische en Webshop Informatie: DCT-Trading BV, Uni Swiss, en de auteurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, gebreken, ongemak of nadelige gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het advies verstrekt of door eventuele onvolledigheden/onjuistheden in de opvolging of onzorgvuldig naleven van de gebruiksadviezen van onze producten. Onze webshop kan links bevatten naar andere websites of webshops. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van die websites of webshops, noch voor de inhoud van externe websites die linken naar www.uniswiss.nl of www.uniswisspharma.mx. Het is belangrijk om te benadrukken dat gebruikers altijd voorzichtig moeten zijn bij het online winkelen en aankopen te doen op vertrouwde websites met een geldig SSL-certificaat.
  • Contact en Klantenservice: Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We raden aan om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van onze webshop zorgvuldig te lezen voordat tot aankoop wordt overgegaan. Bij twijfels of vragen over de betrouwbaarheid van onze webshop, is het verstandig om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie.
Uni Swiss wateroplosbare voedingssupplementen

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water.

Olie en vetachtige stoffen lossen niet op in water. De vetachtige stof blijft op het water drijven en mengt niet. Dit geldt ook voor vitamines en voedingssupplementen. Omdat je lichaam voor het grootste gedeelte uit water bestaat, is het logisch dat je lichaam moeite heeft met de opname van actieve ingrediënten uit vette of vetachtige stoffen uit voedsel en voedingssupplementen. De prijswinnende MyCell Enhanced Technology® lost dit probleem op en zorgt voor een lichaamsopname tot wel 99%.

Meer lezen