Disclaimer

  • Uni Swiss distantieert zich van elke mogelijke medische claim die gedaan wordt m.b.t. CBD olie, CBD-producten of andere vormen van oliën of producten die gerelateerd zijn aan cannabis of industriële hennep.
  • De door ons verstrekte informatie over (het gebruik van) CBD(-producten) is bedoeld voor geïnteresseerden en personen die hennep-gerelateerde producten als zelfmedicatie of aanvulling op de voeding gebruiken of overwegen te gaan gebruiken. Een ieder heeft hierin de vrije keuze.
  • We adviseren om te allen tijde het advies van je dokter, behandelend arts of specialist op te volgen. Uni Swiss doet geen medische uitspraken om ziektes, kwalen of gebreken te behandelen, diagnosticeren, genezen of voorkomen.
  • Al onze producten worden als supplement verkocht. Voor meer informatie over CDB-producten en het gebruik hiervan, raden we aan het internet te raadplegen of contact op te nemen met het Bureau voor Medicinale Cannabis.
  • Eventuele gezondheidsclaims, met betrekking tot onze natuurlijke supplementen, op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn goedgekeurd door de EFSA of zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Geen enkele tekst of uitspraak op onze website dient te worden opgevat als claim dat onze producten bedoeld zijn om te gebruiken bij behandeling of het voorkomen van enige ziekte of aandoening. Raadpleeg bij ziekte, klachten of aandoeningen altijd je dokter of behandelend arts. Wij adviseren slechts op het gebied van voeding en supplementen.
  • DCT-Trading BV, Uni Swiss en de auteurs zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, gebreken, ongemak of nadelige gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit onze adviezen of eventuele onvolledigheden/onjuistheden door onvoldoende opvolging of onzorgvuldig naleven van de gebruiksadviezen van onze producten.
  • Onze webshop kan links bevatten naar andere websites of webshops. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de huidige of toekomstige inhoud van die websites of webshops, noch voor de inhoud van externe websites die een link hebben naar de webshop van www.uniswisspharma.nl / www.uni-swiss-pharma.nl / www.uniswisspharma.com / www.uniswisspharma.mx

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uni Swiss wateroplosbare voedingssupplementen

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water.

Olie en vetachtige stoffen lossen niet op in water. De vetachtige stof blijft op het water drijven en mengt niet. Dit geldt ook voor vitamines en voedingssupplementen. Omdat je lichaam voor het grootste gedeelte uit water bestaat, is het logisch dat je lichaam moeite heeft met de opname van actieve ingrediënten uit vette of vetachtige stoffen uit voedsel en voedingssupplementen. De prijswinnende MyCell Enhanced Technology® lost dit probleem op en zorgt voor een lichaamsopname tot wel 99%.

Meer lezen