MyCell Technology - wateroplosbare supplementen met de hoogst mogelijke lichaamsopname

MyCell Technology®

Probleemloze oplossing van vetachtige stoffen, vitamines en olie in water, met behulp van micellen.

Wat zijn micellen?
 • Wat is MyCell Technology®?

  Uni Swiss heeft een nieuwe technologie ontwikkeld, gebaseerd op hetzelfde moleculaire inkapselingsproces dat ons lichaam van nature gebruikt om in vet oplosbare moleculen te absorberen/op te nemen. Vetachtige stoffen worden verpakt in handige 'pakketjes'. Deze pakketjes noemen we micellen en dit proces heet micellisatie. Een soortgelijke technologie wordt al tientallen jaren met succes toegepast in de farmaceutische
  industrie om geneesmiddelen die niet oplosbaar zijn in water of een lage biologische beschikbaarheid hebben te verbeteren. Alle MyCell Technology® producten zijn 100% wateroplosbaar. Zelfs olie hebben we weten te micelliseren!

  Lees meer over micellen 
 • Maximale effectiviteit, minimale verspilling

  De lichaamseigen opname van 'gewone' supplementen in de bloedsomloop is gemiddeld maximaal zo’n 5 tot 20%. MyCell Technology® maakt het mogelijk om zeer effectieve, natuurlijke supplementen te ontwikkelen die in sommige gevallen farmaceutische producten evenaren of zelfs overtreffen! In de supplementen zijn de werkzame stoffen al verpakt in micellen. Hierdoor hoeft het lichaam deze verbindingen niet zelf aan te maken en verhoogt het de biologische beschikbaarheid van supplementen tot bijna 100%. Bovendien komen de werkzame stoffen veel specifieker op de juiste plaats in het lichaam waar ze nodig zijn. Dit is uniek in werking en uniek op de markt.

Vergelijking bio-beschikbaarheid (lichaamsopname) conventionele supplementen en wateroplosbare supplementen

Wateroplosbare supplementen met micellentechnologie worden bijna 100% opgenomen door het menselijk lichaam en zijn hierdoor extreem effectief. Bij conventionele supplementen (zoals poeders, pillen, oliën en capsules) ligt de gemiddelde lichaamsopname slechts tussen de 5 en 20%.

 • Prijswinnende technologie

  MyCell Technology® bootst het lichaamseigen inkapselingsproces met micellen na, maar dan buiten het lichaam, in het product zelf. Het maakt vette en vetachtige stoffen, zoals bijvoorbeeld vitamine D, Kurkuma, Omega 3, Gember, Vitamine E en CBD-olie volledig wateroplosbaar. In 2018 werd de technologie in Madrid bekroond met een CPhi Pharma Award voor de hoge innovatieve waarde van dit proces. Velen beschouwen deze prijs als de Oscars van de farmaceutische industrie. We zijn er dan ook erg trots op!

 • Schakel tussen natuur en farmacie

  MyCell Technology® is een unieke, bekroonde en gepatenteerde technologie voor de productie van voedingssupplementen met optimale biologische beschikbaarheid. MyCell Technology® supplementen zijn gemiddeld 5 tot 20 keer beter en sneller opneembaar door het lichaam dan conventionele supplementen op de markt, zoals pillen, poeders, oliën en capsules.

MyCell Enhanced Technology - Uni Swiss

Waarom MyCell Technology®?

MyCell Technology® zorgt voor de hoogst mogelijke lichaamsopname van doorgaans moeilijk opneembare stoffen, zoals vetten en oliën. Kies je voor inname van extra voedingssupplementen naast je voeding? Kies dan voor effectiviteit en ga voor écht resultaat! Door de ongekend hoge lichaamsopname van bijna 100%, worden verwachtingen waargemaakt en zijn onze supplementen de beste keuze als aanvulling op je voeding en levensstijl. Doe er je voordeel mee!

Bekijk producten

MyCell Technology®

De voordelen op een rij:

Bescherming

Wanneer een actief ingrediënt is ingekapseld door middel van micellen, beschermt dit tegen de afbraak door spijsverteringsvloeistoffen in de maag (o.a. maagzuur) en de dunne darm. Conventionele pillen, poeders, oliënen capsules - zonder micellen - verliezen in de maag en dunne darm tot wel 95% van de potentiële werking!

Absorptie

Wanneer een actief ingrediënt is ingepakt door middel van micellen, begint de absorptie al direct na inname door het slijmvlies van de mond. De lichaamsopname in de maag en dunne darm verloopt vele malen effectiever en sneller dan het geval is bij pillen, poeders, oliën en capsules. Micellen zorgen daarnaast voor de hoogst mogelijke en snelste cellulaire absorptie. Dit is het vermogen om op celniveau bepaalde stoffen op te nemen en vast te houden/te verwerken.

Efficiëntie

Gemicelliseerde supplementen werken bijzonder efficiënt. Waar conventionele supplementen, zoals poeders, pillen, oliën en capsules een gemiddelde lichaamsopname tussen de 5% en 20% behalen, worden gemicelliseerde supplementen voor bijna 100% opgenomen door je lichaam. Er gaat dus nauwelijks iets van de kostbare stoffen verloren!

Bio activiteit

Een belangrijke groep van bioactieve stoffen (neutraceuticals) zijn de stoffen die van nature in planten voorkomen en in geconcentreerde vorm aan onze supplementen worden toegevoegd. De groep bioactieve stoffen wordt steeds groter door onderzoek van wetenschappers naar nieuwe stoffen met een gezondheid bevorderende werking.

Door bioactieve stoffen te verpakken in micellen, wordt de bio activiteit van deze bijzondere stoffen significant verhoogd. Zo profiteer je dus maximaal van de kracht die de natuur jou te bieden heeft.

Natuurlijk proces

Het verpakken van actieve stoffen in micellen is een lichaamseigen, natuurlijk proces wat in de dunne darm plaatsvindt om moeilijk oplosbare, vetachtige stoffen te kunnen opnemen in het bloed. Echter verloopt dit proces erg traag en kost het je lichaam veel energie. MyCell Technology® bootst dit lichaamseigen proces na, op 100% natuurlijk wijze. Zonder toevoeging van schadelijke of synthetische additieven. Je lichaam hoeft deze moeite dus zelf niet meer te doen.

Veiligheid

Alle MyCell Technology® producten worden ontwikkeld en uitvoerig klinisch getest in ons laboratorium in Zwitserland en kunnen 100% veilig worden gebruikt. Er zijn geen polysorbaten of andere schadelijke, chemische additieven aan de producten toegevoegd.

Alle onze producten zijn:

• Geschikt voor vegetariërs en vegans
• GMO-vrij
• Klinisch bewezen effectief
• Zonder conserveermiddelen
• Suikervrij
• Glutenvrij
• Lactosevrij
• Gelatinevrij

Stabiliteit

MyCell Technology® producten zijn bijzonder stabiel en blijven vermengd. De ingrediënten scheiden of bezinken niet. Dit is vaak wel het geval bij conventionele oplossingen en/of extracties. Door de hoge stabiliteit blijft de PH-waarde van het product gelijk, heeft (hoge of lage) temperatuur nauwelijks invloed op de werking van de actieve ingrediënten en wordt de groei van bacteriën geremd. Hierdoor zijn MyCell Technology® producten van nature erg lang houdbaar.

Kostenbesparing

Doordat MyCell Technology® producten zo effectief werken en bijna volledig worden opgenomen door je lichaam, zijn ze erg voordelig in gebruik. Zo werkt onze vitamine C bijvoorbeeld 75x effectiever dan vrije vitamine C uit een sinaasappel. Een minimale dosering geeft dus een maximaal resultaat.