Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de hoogwaardige supplementen en vitamines van Uni Swiss

Meest gestelde vragen

We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt over onze technologie of onze producten. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact

Inklapbare content

Wat is het verschil met gewone supplementen, zoals capsules of pillen?

Naast de toedieningsvorm (druppelen in je drankje), is de effectiviteit (biologische beschikbaarheid / lichaamsopname) van onze wateroplosbare producten tot 20x hoger dan die van poeders, pillen, capsules en oliën. Meer resultaat en minder verspilling dus.

Wat zijn micellen eigenlijk?

Micellen worden door je lichaam aangemaakt en zijn oppervlakte-actieve stoffen, opgebouwd uit een aantal moleculen in water. Ze spelen een belangrijke rol bij o.a. de opname van werkzame stoffen uit voedsel in het lichaam. Deze lichaamseigen 'pakketjes' zorgen ervoor dat de juiste stoffen zo effectief mogelijk op de gewenste plekken in het lichaam terechtkomen.

Zijn MyCell Enhanced® producten veilig te gebruiken?

Ja. Alle producten worden ontwikkeld en uitvoerig klinisch getest in ons laboratorium in Zwitserland. Alle producten worden voorzien van diverse analyse- en testcertificaten. Daarnaast worden de producten ook onderworpen aan een klinische test door een extern laboratorium om de veiligheid te waarborgen.

MyCell Enhanced® producten werken erg effectief. Moet ik oppassen voor overdosering?

Nee. Zo lang je je aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid houdt, hoef je niet bang te zijn voor overdosering.

Hoe lang duurt het voor ik wat van mijn supplement(en) voel?

Je dieet, je gezondheidstoestand, je gewicht, levensstijl en genetica zijn zaken die effect kunnen hebben op de tijd die nodig is om resultaat te bemerken van je supplementen. Hierdoor is het lastig om exact te zeggen wanneer de gewenste effecten beginnen. We raden aan om minimaal één verpakking te gebruiken voordat je hierover oordeelt.

Zijn micellen schadelijk voor je gezondheid?

Nee. Onze micellen worden op 100% natuurlijke manier geproduceerd en worden door je lichaam als volledig ‘lichaamseigen’ gezien. Het lichaam maakt van nature ook al micellen aan bij de vertering/verwerking van voedsel.

Hoe kan ik de supplementen het beste innemen?

Al onze supplementen zijn eenvoudig te druppelen in je favoriete drankje. Je kunt gemakkelijk doseren met de handige pipet. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid staat vermeld op het flesje.

Kunnen de verschillende supplementen door elkaar/gemengd gebruikt worden?

Ja. Al onze producten kunnen door elkaar gebruikt worden. Je kunt ze gewoon bij elkaar in je drinken druppelen. In dat geval versterken ze elkaar zelfs wat in werking. Dit noemen we het entourage-effect. Let er wel op dat je de maximale dagelijkse hoeveelheid niet overschrijdt.

Wanneer kan ik het beste mijn supplementen innemen?

In principe kun je onze supplementen innemen wanneer je wilt. Voor, tijdens of na een maaltijd of gewoon gedurende de dag, na het opstaan of voor het slapengaan. Ook kun je onze supplementen bijvoorbeeld mengen in een flesje water en deze gedurende de dag of onderweg opdrinken.

Wat is de beste dosering voor mij?

Op iedere verpakking staat de maximale dagelijkse dosering vermeld. Indien je net begint met een bepaald supplement, raden we je aan met de laagst mogelijke dosering (1 druppel) te beginnen. Merk je dat dit goed gaat? Dan kun je - indien gewenst - je (dag)dosering verhogen. Let er wel op dat je de maximale dagelijkse dosering niet overschrijdt. Twijfel je over de juiste hoeveelheid of gebruik je ook medicijnen? Overleg dan altijd met je huisarts.

Ik ben vergeten mijn supplement in te nemen. Wat nu?

Je hoeft je vergeten dosis niet alsnog in te nemen. Hervat de volgende dag gewoon jouw normale inname. Houd de normale dosis aan; je hoeft je vergeten dosis dus niet te compenseren.

Hoe bewaar ik Mycell Enhanced® supplementen?

Onze supplementen zijn verpakt in speciale pipetflesjes die UV-licht blokkeren. Bewaar onze producten altijd in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen, op een donkere plek en op kamertemperatuur. Vermijd direct zonlicht! Op het flesje staat de houdbaarheidsdatum (THT) vermeld.

Ik gebruik medicijnen, ben zwanger of ben ziek. Mag ik Mycell Enhanced® producten in combinatie daarmee gebruiken?

Bij twijfel raden we aan altijd te overleggen met je specialist of behandelend arts. Dit geldt in het bijzonder in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of het geven van borstvoeding. Wij mogen en kunnen geen medische uitspraken doen.

Normaal gesproken heb ik moeite met het innemen van supplementen. Hoe zit dit met de Mycell Enhanced® supplementen?

Al onze producten kenmerken zich door de gemakkelijke manier van innemen, zijn 100% wateroplosbaar en kunnen gewoon in je favoriete drankje (of door het eten) gedruppeld worden.

Zijn jullie producten Vegan?

Zitten er GMO’s (Genetisch Gemodificeerde Organismen) in jullie producten?

Nee. Al onze producten zijn volledig GMO-vrij. Wij gebruiken uitsluitend gecertificeerde grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

Worden de producten van Uni Swiss vergoed door de verzekering?

Op dit moment zijn onze producten niet voorzien van een Z-index nummer. Dit betekent dat de producten niet worden vergoed door de verzekering.

Wil je meer weten?

Bekijk dan eens onze uitgebreidere informatie.

Heb je advies nodig over supplementen en vitamines? Doe dan onze gratis vitaminetest en zie in een minuutje welke vitamines passen bij jouw behoeften.

Advies nodig over supplementen?

Onze orthomoleculair therapeuten staan je graag te woord voor een advies op maat. Je kunt ook onze gratis vitaminetest doen. Hiermee zie je binnen een minuutje welke supplementen passen bij jouw behoeften.

Start de test