wateroplosbaar boswellia serrata supplement

Wateroplosbare Boswellia Serrata: Een uniek voedingssupplement!

wateroplosbare frankincense voedingssupplementen

Frankincense, of Boswellia Serrata, is een hars die wordt geoogst uit de bast van boomstammen die voornamelijk groeien in India en Afrika. Boswellia Serrata wordt ook wel wierook genoemd. Het gebruik van Frankincense als supplement dateert terug tot de oudheid, waar het in traditionele medicijnen werd gebruikt om ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten. Vandaag de dag wordt Frankincense nog steeds gebruikt als supplement, maar dan vooral vanwege de anti-inflammatoire eigenschappen en de potentiële gezondheidsvoordelen voor het lichaam. 


Frankincense in supplementvorm

Als je benieuwd bent naar de verschillende voordelen die Frankincense kan bieden, dan is het zeker aan te raden om Frankincense in supplementvorm toe te voegen aan je dagelijkse routine. Het kan je helpen bij verschillende processen in het lichaam en je immuunsysteem. Het is niet zonder reden dat Frankincense in supplementvorm steeds vaker wordt gekozen als natuurlijk alternatief bij verschillende (gezondheids)doelen.

Waarom kiezen voor wateroplosbare Boswellia Serrata (Frankincense)?

Het kiezen van de juiste vorm van Frankincense is echter net zo belangrijk als het nemen ervan. Waar de meeste Frankincense-supplementen in capsules of poedervorm beschikbaar zijn, biedt een wateroplosbare vorm van het supplement vele voordelen.

Een wateroplosbare variant van Frankincense is gemakkelijker door je lichaam op te nemen dan andere vormen. Wanneer je een supplement in capsule- of poedervorm neemt, moet je lichaam eerst het supplement afbreken om de actieve ingrediënten op te nemen. Dit kost meer tijd en energie dan wanneer je een wateroplosbaar supplement neemt, dat direct door je lichaam kan worden opgenomen. Hierdoor kan het sneller werken en heeft het een groter potentieel om ontstekingen te verminderen en andere gezondheidsvoordelen te bieden.

Wist je dat wateroplosbare Boswellia Serrata met micellentechnologie tot wel 20x beter, sneller en effectiever kan worden opgenomen door je lichaam dan andere Boswellia-supplementen?

wateroplosbare Boswellia Serrata

Gemakkelijke inname van Boswellia

Een ander voordeel van wateroplosbare Boswellia is dat het gemakkelijk kan worden gemengd met andere vloeistoffen, zoals water of sap. Dit maakt het innemen van het supplement nog gemakkelijker en handiger, vooral als je geen fan bent van het innemen van capsules of poeders.

Boswellia en micellen

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle wateroplosbare Boswellia-supplementen gelijk zijn gemaakt. Kies een merk dat garant staat voor de zuiverheid van de ingrediënten en dat een goede oplosbaarheid biedt, om de optimale gezondheidsvoordelen te garanderen. Je kunt hierbij denken aan een Boswellia-supplement met micellentechnologie. Micellen zijn kleine, bolvormige structuren die ontstaan wanneer oppervlakte-actieve stoffen (zoals vetten) in water worden gemengd. Ze helpen bij het oplossen van onoplosbare stoffen in water, zoals Boswellia serrata-extract. In een wateroplosbaar Boswellia serrata-voedingssupplement zorgen micellen ervoor dat het actieve bestanddeel beter wordt opgenomen door het lichaam, wat leidt tot een hogere biologische beschikbaarheid, effectiviteit en verwachtingen die wél worden waargemaakt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een supplement dat jouw immuunsysteem kan stimuleren en andere gezondheidsvoordelen kan bieden, overweeg dan om Boswellia (Frankincense) in supplementvorm toe te voegen aan je dagelijkse routine. Kies echter wel voor een wateroplosbare variant (met micellentechnologie) van het supplement, om het optimale voordeel te behalen van deze krachtige stof die de natuur je te bieden heeft.

Terug naar overzicht

Wat doet Boswellia Serrata?

• Draagt bij aan de ondersteuning van soepele gewrichten.*
• Draagt bij aan een goede maag-darmwerking en gezonde luchtwegen.*
• Voor een normale menstruatie en goed voor de mannelijke vruchtbaarheid.*
• Goed voor het hart en draagt bij tot de instandhouding van normale bloedcholesterolgehalten.*
• Draagt bij aan de conditie van het hart en goede geestelijke balans en veerkracht.*

*Gezondheidsclaims in afwachting vangoedkeuring door de Europese commissie.

Probeer onze wateroplosbare Boswellia Serrata nu tijdelijk voor slechts €14,95 in plaats van €23,90!