Ontvang 20% korting op je bestelling en probeer eens écht effectieve supplementen!

Inschrijven nieuwsbrief Uni Swiss

We kunnen het ons voorstellen...

Meer dan 20 euro uitgeven aan een product waarvan je (nog) niet weet of het je überhaupt kan helpen lijkt misschien een beetje veel! Is het product die prijs wel waard? De supplementen die je nu gebruikt kosten slechts enkele euro's voor honderden pillen of capsules. Gebruik je een multi-vitamine? Dan heb je zelfs alle goede stoffen in één handig product! Dat moet zo toch wel voldoende zijn? 

Nee, helaas...

Wist je dat de meeste poeders, pillen en capsules gemiddeld voor slechts 7 a 8% worden opgenomen door je lichaam? Je hebt lekker veel pillen op voorraad, maar de werking ervan is te verwaarlozen. Je betaalt dus voor 'gezondheid in een potje' en werkt meer aan je gemoedsrust dan aan échte gezondheidsdoelen...

Kies voor effectiviteit

Uni Swiss biedt een goed (misschien wel het beste) alternatief voor als je liever kiest voor écht resultaat. Al onze producten zijn 100% wateroplosbaar gemaakt d.m.v. onze MyCell Enhanced Technology®. Dit is ons zelfs gelukt bij vetachtige stoffen, zoals vitamine D, kurkuma en diverse oliën! De technologie is een gepatenteerde doorontwikkeling van medische technologie die al jarenlang wordt gebruikt om moeilijk opneembare stoffen en medicijnen beter te laten opnemen door het menselijk lichaam. Voor de hoge innovatieve waarde van onze technologie, zijn we in 2018 in Madrid beloond met de prestigieuze CPhi Pharma-award. We zijn hier dan ook erg trots op!

Te mooi om waar te zijn?

Twijfel je? Ben je sceptisch? Maar ben je wel nieuwsgierig?

Probeer dan zélf onze producten met 20% korting! Schrijf je even in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een persoonlijke kortingscode in je email. We sturen je af en toe informatie over nieuwe producten, acties en (persoonlijke) kortingen. Je kunt je te allen tijde weer afmelden. We sturen je geen spam of vervelende mailtjes. Beloofd!